У Москві знову поскаржилися на атаку безпілотника: чим усе скінчилося

Російська влада стверджує, що військові збили безпілотник над Москвою

Мер Москви Сергій Собянін повідомив уночі 28 липня про атаку безпілотника. Чиновник стверджує, що російські військові знищили БПЛА. Як повідомляє портал "Коментарі", про це Собянін написав у себе в Telegram.

"Вночі була спроба атаки ворожого безпілотника, який був збитий силами Міністерства оборони", - повідомив Сергій Собянін.

За словами мера російської столиці, руйнувань та постраждалих внаслідок атаки немає.

Зазначимо, що Москву 24 липня атакували безпілотники. У результаті таки дронів пошкоджено будівлю поряд із Міністерством оборони РФ. Ще один дрон потрапив по московському бізнес-центру. Щоправда, як запевняють у Міноборони РФ, наслідків атаки безпілотників немає. А ось у тимчасово окупованому Криму чергові прильоти призвели до чергових вибухових наслідків та евакуації. Цього разу удар зазнав боєприпасів у Джанкойському районі. Минулого тижня по складу з боєприпасами прилітало до Червоногвардійського району півострова. Росія ж уже майже тиждень із розлюченістю атакує портову інфраструктуру України. Що можна сказати про повітряну війну останнього часу? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" - як змінилася тактика ракетних та дронових ударів Росії – чи Україна має реальну можливість гідно відповісти агресору.

Також видання "Коментарі" повідомляло – нові загрози РФ у Чорному морі: чи достатньо реагує Захід – чого можна чекати від союзників.