У МЗС РФ повідомили, з якою країною вони готові до тривалого протистояння

У Росії заявили, що потрібно готуватись до тривалого протистояння зі Сполученими Штатами

Росія готова до тривалої конфронтації зі Сполученими Штатами, заявив заступник глави МЗС країни-агресора РФ Сергій Рябков.

"Треба готуватися до тривалого протистояння із цією країною. Ми до цього готові у всіх сенсах", - заявив російський дипломат.

При цьому він стверджує, що на тлі двопартійного консенсусу, що склався в Сполучених Штатах, на розвиток так званого антиросійського курсу Москві не варто відчувати абсолютно ніяких ілюзій.

За його словами, РФ надсилає США попередження, щоб у Вашингтоні всерйоз сприймали готовність Росії до протистояння.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що про мир в Україні домовлятимуться саме глобальні гравці – Китай та Захід. При цьому Захід та Китай обговорюють навіть не мир між Україною та Росією, а свою Велику Угоду. За своїми інтересами у різних частинах світу. Україна – частина цієї угоди. Чи не вся і навіть не основна. Вони мають багато розбіжностей. І тільки коли Захід та Китай закриють усі ключові питання, тоді й буде мирна угода. За яких умов зараз ніхто не знає. Залежить від маси нюансів і від ситуації на фронті, в економіці та суспільстві також .

Відомо, що США є ключовим партнером України. Київ очікує, що отримає від Вашингтона рішення бити західною зброєю територією Росії. На думку України – це допоможе країні здобути перемогу у війні. Крім того, відомо, що минулого тижня президент Володимир Зеленський відвідав США, де представив свій план перемоги Джо Байдену, Камалі Гарріс, Дональду Трампу та обох палат Конгресу.