"У нього завжди були молоді": Меладзе завів нову фаворитку після розлучення

Костянтин Меладзе багато часу проводить із Софією Тарасовою.

Російський композитор і продюсер Костянтин Меладзе, який публічно не висловлюється щодо війни Росії проти України, нібито знайшов нову фаворитку — колишню солістку гурту "ВІА Гра" Софію Тарасову.

Про це заявив російський журналіст Антон Беккужев у коментарі пропагандистським ЗМІ, зазначивши, що Меладзе завжди оточували молоді супутниці.

"Подейкують, що його новою фавориткою стала екс-солістка "ВІА Гри" Софія Тарасова," — повідомив Беккужев.

Сама Тарасова поки не коментує ці чутки, проте відомо, що вона продовжує співпрацю з Меладзе після свого виходу з гурту.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Брежнєва відверто розповіла, як на неї вплинуло розлучення з Меладзе. Українка Віра Брежнєва говорить, що після того, як вона розлучилась зі своїм чоловіком Костянтином Меладзе, вона дуже змінилась. Співачка стверджує, що їй було непросто відпускати минуле життя, де зірка почувала себе щасливою, але саме розлучення круто її змінило.

Тепер Віра Брежнєва стверджує, що до розлучення вона була дуже вимоглива до себе і не дозволяла собі робити помилки. Але сьогодні знаменитість змінилась — може, від її поведінки незручно іншим, але вона відчуває себе такою, як є.

До слова, чутки про те, що Брежнєва і Меладзе розлучились, ходили більш, як рік. І тільки недавно зовсім недавно Віра Брежнєва сказала, що це правда.

Також "Коментарі" писали про те, що Валерій Меладзе розповів, чому його брат розлучився з Вірою Брежнєвою. Російська знаменитість Валерій Меладзе пояснив, чому його брат Костянтин Меладзе та Віра Брежнєва розлучились. Як він стверджує, різна політична орієнтація — це не про цих зірок.