У популярного модельєра РФ помер син: що сталося

Помер син російського модельєра В'ячеслава Зайцева Єгор.

На початку червня сина відомого російського модельєра В'ячеслава Зайцева Єгора Зайцева госпіталізували в одну з клінік російської столиці.

Як інформує пропагандистське видання Стархіт, медики боролись за його життя до останнього, проте ситуація була важка від самого початку.

До цього, Зайцева-молодшого повезли в лікарню, де в нього діагностували важку анемію і пухлину в кишечнику. Ще в нього було виявлено кілька хронічних захворювань, одне з них, цироз печінки.

Російські лікарі крім цього діагностували в сина модельєра проблеми з легенями. В нього відмовляли нирки, рідина накопичилась в черевній порожнині, було порушено згортання крові. З 16 червня Єгор Зайцев був на ШВЛ. За його життя боролись в палаті інтенсивної терапії однієї з московських клінік.

19 червня повідомили про те, що син відомого модельєра В’ячеслава Зайцева Єгор Зайцев помер. Цю новини підтвердили друзі родини модельєра.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Росії помер актор з популярних серіалів. В Росії пішов з життя 76-річний кіноактор Олег Леваков. Як інформує пропагандистське ЗМІ Стархіт, оточення Левакова не озвучує його причину смерті, тільки оприлюднили співчуття його рідним. Ще не відомо, коли і де прощатимуться з артистом.

Як і в багатьох і відомих російських артистів, на рахунку Олега Левакова більше 80 робіт у кіно. Найвідоміші з них — серіали "Таємниці слідства", "Іванови-Іванови", "Мажор" та чимало інших.

Також у Росії несподівано помер актор з серіалів "Бумер" і "Бандитський Петербург". В РФ повідомляють про те, що помер популярний російський актор Олександр Карпухов. Як інформує пропагандистське медіа Стархіт, популярний в Росії актор зіграв понад сто ролей в кіно. Він пішов з життя у віці 50 років.