У порту Новоросійська спалахнула сильна пожежа

У порту Новоросійська палає вантажний термінал

Масштабна пожежа спалахнула у Новоросійську в Краснодарському краї РФ. Займання сталося на території порту. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російський Telegram-канал Shot.

У місцевих пабліках повідомляється, що пожежа сталася у вантажному терміналі порту. Відомо, що там спалахнули дерев'яні палети, на яких стояли бочки з паливом. Пожежа охопила щонайменше 1300 квадратних метрів.

На опублікованих у мережі відеороликах і фото видно, що порт весь у чорному диму. За повідомленнями Telegram-каналів, дим видно з різних куточків Новоросійська. На місці працюють кілька десятків пожежників. Наразі причину пожежі не встановлено.

Новоросійськ - це один з головних чорноморських портів Росії і ключовий пункт експорту нафти .

Нагадаємо, 4 серпня вибухи пролунали в Новоросійську, а також – вкотре – у Криму. У Міноборони РФ тоді заявили, що нібито ефективно відбили атаки безпілотників як надводного, і літакового типу. Втім, не є секретом, що Кремль намагається замовчувати незручні для себе моменти цієї війни. Особливо коли вона переноситься на територію РФ або тимчасово окуповану українську. Про що говорять атаки дронів, що почастішали, проти агресора? Як ситуація може розвиватись далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" - заяви росіян про "відбиту атаку" - фейк: стали відомі наслідки удару по Новоросійську.