У Путіна налякали "випадковістю" на атомних станціях ЄС

Дмитро Медведєв заявив, що в ЄС також є атомні станції і там "можливі випадковості"

Заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв, які все частіше робить різкі заяви, тепер раптом натякнув, що Заходу варто не тільки бути стурбованим через можливу катастрофу на Запорізькій АЕС, а замислитися ще над тим, що "випадкові" інциденти можливі і на території країн. Євросоюзу, де також є працюючі АЕС. Як повідомляє портал "Коментарі", свою заяву Медведєв опублікував у себе в Telegram.

Заступник голови Ради безпеки РФ заявив, що вибухи, які відбуваються біля самої АЕС в Енергодарі – це справа рук української армії, а Росія, мовляв, на чужій території, вторгнувшись в Україну, виконує захисну роль, охороняє важливий об'єкт.

За словами Медведєва, з кожним вибухом поблизу реактора Запорізької АЕС та сховищ радіоактивних ізотопів загроза катастрофи стає ближчою і ближчою.

Дмитро Медведєв назвав неправдивою інформацію про те, що Росія обстрілює Запорізьку АЕС. У ці розмови, наголосив Медведєв, не вірить навіть ООН.

"Кажуть, що це Росія. Це очевидна, 100% брехня навіть для тупуватої русофобної публіки. Навіть ООН не вірить. Кажуть, що суто випадково виходить. Типу не хотіли. Що тут скажеш... Не слід забувати, що і в Європейському союзі є атомні". станції. І випадковості там також можливі", - зазначив Медведєв.

Читайте також на порталі "Коментарі" - у Нью-Йорку відбулося засідання Ради Безпеки ООН, яке Росія скликала через обстріл Запорізької АЕС у захопленому їй Енергодарі нібито з боку українських військових. Експерти оцінили для видання "Коментарі" підсумки засідання, а також пояснили, чому РФ не місце в Раді безпеки ООН не лише через агресію проти України.