У Путіна не захотіли коментувати контрнаступ ЗСУ

Дмитро Пєсков відмовився коментувати наступ української армії

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков відмовився давати коментар на питання контрнаступу ЗСУ на окуповані території в Україні, заявивши, що він не уповноважений давати відповідь на багато питань, оскільки краще ситуацією володіє Міністерство оборони РФ. Як передає видання "Коментарі", слова Пєскова цитує російське пропагандистське інформагенство "РІА Новини".

"Що стосується ходу спеціальної військової операції, то це до мого колеги (офіційного представника Міноборони РФ Ігоря) Конашенкова", - заявив Дмитро Пєсков.

Не став рупор Путіна також відповідати на запитання, чи є у Кремлі стурбованість щодо недавніх подій на сході та півдні України, де українська армія вже повернула під контроль України низку раніше окупованих територій.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Естонія, Латвія, Литва та Польща 19 вересня закриють в'їзд російським туристам із шенгенськими візами. Про що говорить це рішення? Наскільки воно виявиться болючим для країни-агресора? Чи є шанс, що так надійдуть інші європейські країни? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у США назвали важливе місто на Харківщині, яке українські військові можуть звільнити протягом наступних 72 годин. Російські військові намагатимуться з останніх сил утриматись на важливому рубежі.

Раніше "Коментарі" писали – ЗСУ захопили цінний трофей – командно-штабну машину Р-149АКШ-1: у чому її важливість.