У Путіна відреагували на удар США та Британії по Ємену: згадали Україну

Говорячи про авіаудар по Ємену колишній президент РФ Медведєв згадав про "українську еліту" та постачання зброї

Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв пов'язав удари ВМС Британії та США по хуситах у Ємені з темою про "українську еліту", "бандерівців" та проблему "розкрадання" коштів на постачаннях американської зброї. Як передає портал "Коментарі", свої думки колишній президент Росії озвучив у своєму Telegram, не проґавивши можливості поглумитися з загострення ситуації в південно-західній Азії.

"Цієї ночі американці відкрили новий фронт проти хуситів в Ємені, відволікаючи, в тому числі, увагу від своїх проблемних київських підопічних. А проблеми з ними жахливі", - зазначив Дмитро Медведєв.

За його логікою, удари було організовано для того, щоб приховати, як Україна "збагачується" на постачанні зброї з боку США. Він апелював статтею The New York Times про те, що Пентагон не стежив за зброєю, що поставляється Україні.

"Тому зникло озброєння на $1 млрд: майже 40 000 одиниць - дрони-камікадзе, ПЗРК і прилади нічного бачення. Тепер американські ляльководи побоюються, що зброю могли вкрасти і віддати контрабандистам або хтось із їх гнилої камарильї, або київські рвачі", - вказав Медведєв.

Він заявив, що давно знайомий з відповідною філософією "української еліти" і передбачив, що всі гроші, які партнери України "з ЄС та з-за океану" в майбутньому дадуть Києву, також "розкрадуть".

Як історія-приклад одіозний російський політик поділився своїм досвідом спілкування з "продажними бандерівцями".

Зазначимо, сьогодні сало відомо, що США та Британія завдали серію авіаударів по центрах зберігання озброєння та баз для навчання хуситів у Ємені.

Читайте також на порталі "Коментарі" - чому Захід робить суперечливі заяви про війну в Україні: до чого схиляються США.