У Путіна з погрозами відповіли на рішення Польщі визнати Росію державою-спонсоркою тероризму

Джабаров закликав польський уряд одуматися

У Кремлі обурилися на рішення Сейму Польщі, який 14 грудня офіційно визнав Росію державою-спонсоркою тероризму. Відтак, у РФ заявили, що Варшава втратила орієнтири. Таку заяву зробив перший заступник голови міжнародного комітету Ради Федерації Володимир Джабаров, пишуть російські ЗМІ.

"Протистояння з Росією зазвичай закінчувалося для Варшави трагічно", - вибухнув погрозами кремлівський політик, коментуючи рішення сейму Польщі.

Окрім цього, один із путінських політиків заговорив про "поділ Польщі".

"На горизонті рано чи пізно замаячить четвертий поділ Польщі. Три з них вони вже якось пережили, втрачаючи території",- сказав російський чиновник.

Відтак, Володимир Джабаров заявив, що польському уряду треба одуматися та натякнув, що щось може статися.

"Сподіваються на заокеанського брата". "Не розуміючи, що, якщо щось трапиться, їм ніхто не допоможе", - висловився російський чиновник.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що ще одна країна ЄС офіційно визнала російський режим терористичним. Через повномасштабне вторгнення Російської Федерації на територію України більшість країн світу засудили дії РФ. Частина з країн визнала режим у Росії терористичним. Тепер ще одна країна прийняла відповідну ухвалу. У квітні Україна ухвалила відповідний документ за яким Російська Федерація визнана терористичною державою, яка знищує український народ та вчиняє воєнні злочини. У травні подібний документ ухвалив Сейм Литви. Також до України та Литви приєднались Естонці. Їх парламент під назвою Рійгікогу 18 жовтня засудив дії РФ, а 26 жовтня Сенат Польщі визнав владу у Росії терористичною.