У Путіна заявили, що готові припинити "СВО", але є нюанс

Пєсков заявив, що нібито Росія змушена продовжувати "СВО", оскільки Захід та Україна "відкидають дипломатичне рішення"

Росія змушена продовжувати так звану "спеціальну військову операцію", оскільки Захід та Україна не готові навіть розглядати політико-дипломатичні засоби врегулювання конфлікту. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив прес-секретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков, пишуть "Ізвестія".

Головний рупор Кремля вкотре нагадав, що ключова мета Росії - "досягти наших цілей, які стоять перед нами".

"І, звичайно, кращим є досягнення цих цілей політико-дипломатичними засобами. Але коли Захід та українці відкидають ці методи, то тоді триває "спеціальна воєнна операція", - заявив Дмитро Пєсков.

Читайте також на порталі "Коментарі" - російський диктатор Володимир Путін вкотре загрожує (за нібито "русофобію") країнам Балтії, які активно підтримують Україну у війні з РФ. Не виключено, що РФ розв'яже "гібридну війну" у Молдові, розгойдуючи ситуацію через проросійську Гагаузію (автономне територіальне утворення у складі Республіки Молдова). За Молдову може "вписатися" Румунія - країна НАТО. Чи є підстави вважати, що Кремль готовий вплинути на справжню війну з Північноатлантичним альянсом, з яким нібито воює на території України? Чи розуміють ці загрози в НАТО? Якщо розуміють – чому досі не зробили максимум, щоб зламати хребет путінської воєнщини? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – WSJ наваляв терміни, коли Україна може отримати від США допомогу для потужного наступу.

Раніше "Коментарі" писали – що стримує партнерів від потужнішої підтримки України: яке питання має вирішити Захід.