У Путіна зробили попередження іноземним військовим, які їдуть в Україну

Рупор Кремля Пєсков виступив з новою заявою

Після того, як у ЗМІ зʼявилися повідомлення про те, що на території України можуть працювати інструктори з інших країн, в Росії почали гнівно сипати погрозами. Зокрема, прес-секретар російського диктатора Володимира Путіна – Дмитро Пєсков заявив, що іноземні інструктори, які приїжджатимуть до України для тренування військових "не матимуть імунітету" від російських ударів. Як інформує портал "Коментарі", про це пише "Sky News".

"Будь-які інструктори, які тренують війська київського режиму, не мають жодного імунітету", – заявив спікер російського диктатора.

Видання зазначає, що зараз ведуться переговори про те, чи можуть французькі інструктори незабаром бути направлені для підтримки роботи тренувальних центрів в Україні.

Варто зазначити, раніше міністр закордонних справ країни-агресора Сергій Лавров заявив, що він має у своєму розпорядженні факти, які дають підстави припустити, що французькі військові інструктори вже працюють в Україні.

При цьому міністр країни-агресора назвав французьких інструкторів "законною ціллю".

"Ким би вони не значилися - військовослужбовцями ЗС Франції або були б просто найманцями, вони є абсолютно законною ціллю для наших ЗС", - заявив Сергій Лавров.

Крім того, Лавров прокоментував Глобальний саміт миру, який має відбутися у Швейцарії 15-16 липня. За його словами, завдання цього саміту в тому, щоб "спробувати втримати антиросійський блок, що розвалюється".

Читайте також на порталі "Коментарі" - до чого може призвести відправка французьких військ в Україну: про що говорить.