У Путіна зробили прогноз щодо ядерного удару по Україні

У Кремлі вважають, що НАТО не наважиться дати відповідь Росії на застосування ядерної зброї в Україні

Російські війська можуть безкарно застосувати ядерну зброю в Україні, тому що жодна з країн НАТО не ризикне завдати ядерного удару у відповідь по Росії. Як передає портал "Коментарі", таку думку у себе в телеграмі висловив заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв.

Екс-президент РФ вирішив пофантазувати, написавши у себе в Телеграм, що можна уявити ситуацію, що Росія завдала ядерного удару по Україні як покарання за дії київського режиму, що загрожують майбутньому самій Росії. Те, що впевнений Медведєв, не розв'яже руки НАТО і Альянс не відкрито втручатиметься в конфлікт.

"Безпека Вашингтона, Лондона, Брюсселя для Північноатлантичного альянсу набагато важливіша за долю нікому не потрібної України", – вважає Дмитро Медведєв.

Заступник голови Ради безпеки РФ упевнений, що Росії зійде з рук застосування будь-якої ядерної зброї в Україні. Ніхто на Заході не готовий піднімати високо ставки і тим більше "гинути в ядерному апокаліпсисі". Тому жодної відповіді Москві на застосування ядерної зброї в Україні не буде.

Читайте також на порталі "Коментарі" - у Білому домі оцінили можливість застосування Росією в Україні ядерної зброї, розповівши чи є ознаки того, що Росія розпочала підготовку.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Молдова побоюється, що російська газова компанія "Газпром" може скоротити або припинити постачання газу до країни з 1 жовтня і розглядає альтернативні джерела енергії, заявила президент Майя Санду. Тим часом у Кишиневі почалися явно підігріваються РФ протести з вимогою відставки Санду та її прозахідного уряду через високу інфляцію та ціни на паливо. Як може далі розвиватись "молдавський кейс"? Чи зможе Захід утримати країну в орбіті свого впливу, чи Росія перетягне ковдру на себе? Які ризики є тут для України? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.