У РФ назвали 4 мости в Німеччині, які можуть зруйнувати "у відповідь на удар" по Кримському мосту

Кремль продовжує сипати погрозами, аби Німеччина не передала Україні далекобійну зброю

Як передає портал "Коментарі", топовий російський пропагандист Дмитро Кисельов, який, як відомо, без погодження з Кремлем не озвучує від себе меседжі, у програмі "Вісті тижня" назвав чотири мости в Німеччині, які Росія може зруйнувати "у відповідь на удар" по Керченському мосту у тимчасово окупованому Криму.

"За всієї просунутості співрозмовників у них у головах не спливають картинки мостів у Німеччині. У цій досить тісній країні немає таких довгих, як Кримський. Але все ж теж є на що подивитися через ракетний приціл. …Шкода буде, але що робити? Наш Кримський міст їм не шкода", – сказав пропагандист.

Потім одіозний ведучий перерахував чотири німецькі мости, по яких Росія може завдати "удар у відповідь": Ферманзундський і Рюгенський мости на півночі Німеччини, які з'єднують материкову частину країни з островами Фемарн і Рюген, залізничний міст Гогенцоллернів у Кельні і Магдебурзький водний міст, що з'єднує два канали через Ельбу за 150 км від Берліна.

Дмитро Кисельов заявив, що можна атакувати відразу 4 мости, тому що рівнозначних по довжині мостів у Німеччині немає: "Доведеться звернути увагу і на інші мости в Німеччині, щоб добрати відповідні збитки погонними метрами".

Читайте також на порталі "Коментарі" - канцлер ФРН Олаф Шольц підтвердив справжність записів, оприлюднених російськими пропагандистами, на яких німецькі офіцери обговорюють передачу Україні далекобійних ракет Taurus та знищення Кримського мосту. Віце-голова парламентської групи "Зелених" Агнешка Брюггер звинуватила російського диктатора Володимира Путіна у тому, що він намагається дестабілізувати ситуацію у Німеччині. Про що свідчить факт оприлюднення даних записів? Як ситуація може розвиватись далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.