У РФ український топ-зрадник зробив заяву про легітимність Зеленського

Пропагандисти продовжують "їхати" на тему нібито нелегітимності Зеленського

Росія продовжує розвивати тему нібито нелегітимності українського президента Володимира Зеленського. Представники Міністерства закордонних справ РФ говорять, що тепер розцінюють його як "ватажка київського режиму"

Аби доказати свою правоту, вони вирішили оприлюднити зрадницьку думку екс-міністра освіти України Дмитра Табачника. В Україні його заочно засудили за державну зраду. При цьому, саме Табачник говорить про себе, що він "активний співавтор Конституції"

Він сказав, що "нелегітимність створювали спеціально — щоб утруднити мирні переговори". Публікація з коментарем Табачника з’явилась в одному з російських пропагандистських видань.

Ще в 2015 році СБУ оголосила цього екс-посадовця в розшук, обвинувачуючи за статтею 191 Кримінального кодексу України "Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем" (ч. 5: "дії… вчинені в особливо великих розмірах або організованою групою").

В листопаді 2022 року співробітники СБУ заявили, що їх слідчі мають доказову базу про скоєння злочинів проти основ національної безпеки України Дмитром Табачником. Встановили, що зрадник після широкомасштабного вторгнення Росії активно "консультує" очільників російських окупаційних адміністрацій Херсонської та Запорізької областей.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у МЗС РФ розповіли, хто має організувати "мирні" переговори Росії та України. Сьогодні Китай найбільше підходить як країна, яка здатна організувати мирну конференцію, в якій братимуть участь РФ та Україна. Як передає портал "Коментарі", про це повідомило російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини", посилаючись на слова міністра закордонних справ РФ Сергія Лаврова.