У РФ відреагували на візит Моді в Україну: сказали, з чим він їде до Києва

У Росії припускають, що Моді намагатиметься врегулювати «конфлікт» між Україною та РФ

Заступник голови комітету Ради Федерації з міжнародних справ країни-агресора РФ Андрій Клімов припустив, що під час візиту прем'єр-міністра Індії Нарендри Моді до України він може порушити питання, які будуть пов'язані з врегулюванням "конфлікту" Москви та Києва.

"Я не можу виключити того, що дійсно, якщо такий візит і коли він відбудеться, він може містити питання, пов'язані з українським конфліктом", - сказав Клімов.

Саме тому, каже російський чиновник, важливо не плутати право Індії, як і будь-якої іншої держави, пропонувати варіанти вирішення "української кризи" із заявами кремлівського диктатора Володимира Путіна щодо переговорних позицій РФ та вимог Кремля.

Сенатор країни-агресора наголосив, що після нападу ЗСУ на Курську область з Україною можна говорити лише про її капітуляцію.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що МЗС Індії вже підтвердило візит прем'єр-міністра Нарендри Моді до України. Наприкінці липня Київ запросив прем'єр-міністра Індії Нарендру Моді відвідати Україну у День незалежності країни, що відзначається 24 серпня.

Також портал "Коментарі" розповідав , що на думку експертів, прем'єр -міністр Індії Нарендра Моді може відвідати Київ 23 серпня. Під час візиту він, ймовірно, пропонуватиме свої посередницькі послуги у переговорах між Києвом та Москвою або пропонуватиме Індію як майданчик для проведення другого Глобального саміту світу . При цьому експерти не чекають багато чого від цього візиту. На їхню думку, Індія, швидше за все, не поспішатиме з пропозиціями. При цьому є думка, що Індія є кращим варіантом для посередництва у врегулюванні війни чи переговорів, ніж Китай .