Головна Новини Світ Росія У Росії поліція конфіскувала "труси Навального"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії поліція конфіскувала "труси Навального"

Відомий російський режисер Віталій Манський провів в Москві одиночну акцію на підтримку опозиціонера Олексія Навального - вийшов до головного будинку Федеральної служби безпеки РФ з синіми чоловічими трусами

22 грудня 2020, 23:08
Поділіться публікацією:

У Москві пройшов одиночний пікет, який провів російський режисер Віталій Манський в підтримку опозиційного політика Олексія Навального. Так, російський режисер пікетував біля будівлі Федеральної служби безпеки РФ з синіми чоловічими трусами.

У Росії поліція конфіскувала "труси Навального"

ФОТО: З відкритих джерел

Як повідомив його колега Аскольд Куров на сторінці в "Фейсбуці", режисера затримала поліція. На питання, навіщо він вийшов до ФСБ з трусами, що йому задали при затриманні, чоловік відповів, що виражає свою громадянську позицію, не порушуючи російське законодавство.

Пікетники доставили в місцевий відділок поліції, але через пару годин відпустили. Він повинен з'явиться в ділянку 29 грудня, труси, з якими він пікетував біля будівлі, поліція вилучила.

Даний пікет російський режисер вирішив провести після того, як Олексій Навальний опублікував у YouTube відео з нібито телефонним дзвінком співробітнику ФСБ Костянтину Кудрявцеву, який можливо брав участь в операції по його отруєнню бойовою отрутою "Новачок".

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що російський опозиційний лідер заявляв, що подасть до суду на Дмитра Пєскова через його слів про те, що Навальний міг працювати з фахівцями ЦРУ, а також зажадав докази того, про що заявив Пєсков. Відомо, що своє припущення щодо Навального прес-секретар Путіна висловив 1 жовтня коментуючи заяву спікера Держдуми В'ячеслава Володіна, який назвав ситуацію з отруєнням Навального зрежисована західними спецслужбами . Пізніше глава російського МЗС Сергій Лавров заявив, що Навального могли отруїти "Новачком" вже в Німеччині або на борту авіасудна, яким його евакуювали з Омська в Берлін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини