У Росії ведмідь напав на жінку під час виступу на арені цирку

Тварина поранила жінку під час виступу

Ведмідь накинувся на жінку, що стояла біля нього на арені цирку. Вагітна жінка працює асистенткою дресувальника в російському цирку. Подія трапилася в місті Орел. Про це пише "Обозреватель".

Відомо, що тварину вивели на арену для виступу. Однак ведмідь почав дивно поводитися на сцені, він міцно схопив лапами асистентку за руки та повалив її на підлогу. В цей час працівники цирку кинулися їй на допомогу й вдарили тварину кілька разів. Однак ведмідь не відреагував.

У жінки подряпані руки до крові та синці на ногах й на тілі від сутички з ведмедем. Відомо, що таким тваринам одягають намордники, щоб вони випадково нікого не покусали. Однак кігті у них теж гострі. Ведмідь може завдати людині шкоди лапами.

Подія трапилася в суботу, 16 жовтня на виступі циркової трупи. Глядачі злякалися не менше за працівників цирку.

За інформацією місцевих ЗМІ, вагітну жінку з ранами госпіталізували. Відомо, що її дитині нічого не загрожує. Жінка прокоментувала подію та повідомила, що наразі ведмідь поводиться як і раніше й не проявляє агресії.

Росіяни ж писали, що ведмідь був збуджений у той день перед виступом.

Як повідомляв портал "Коментарі", схожий випадок трапився у Росії влітку. Інцидент стався в російському місті Березовський, що в Кемеровській області. Туди приїхав цирк-шапіто "Арлекін". Подія трапилася під час номера, який називався "Їхали ведмеді".

Також ми писали, що в Росії розгорівся скандал через цирк. Працівники держцирку Удмуртії вивели на сцену тварин у нацистській формі. Найцікавішим є те, що замовником гучного виступу стала РПЦ — Іжевська та Удмуртська єпархії. Російське духовенство вважає, що нічого незвичайного не сталося.