У Росії відомому музикантові вистрілили в обличчя з пістолета: подробиці

Антон Якомульський отримав хімічний опік очей

У Росії відомому рок-музиканту вистрілили в обличчя. Про це пише видання ТСН.

Як стало відомо, інцидент стався у місті Москва. Повідомляється, що засновник колективу "Ногу Свело!" Антон Якомульський прогулювався вулицею зі своєю коханою і в якийсь момент на них напав незнайомець.

За словами музиканта, чоловік почав чіплятися до його дружини і йому довелося заступитися за неї. Під час конфлікту нападник витяг газовий пістолет і здійснив постріл в обличчя свого опонента.

Внаслідок події Якомульський отримав хімічний опік очей. Наразі постраждалий перебуває у медичному закладі.

Співробітники правоохоронних органів встановлюють усі обставини інциденту.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що в британському місті Ліверпуль посеред вулиці пролунав вибух. За даними ЗМІ, вибухнув автомобіль таксі. В результаті події одна людина померла і ще одна отримала поранення. Потерпілий отримав медичну допомогу і наразі його життю нічого не загрожує. Поліціянти розпочали розслідування за цим фактом. Наразі правоохоронцям уже вдалося затримати підозрюваних.

Також сайт "Коментарі" повідомляв про те, що американський підприємець Ілон Маск пожартував з сенатора, який зажадав більше податків від мільярдерів. У соціальній мережі Маск запитав своїх передплатників чи варто йому продавати акції компанії Tesla, оскільки це є єдиним способом для нього, щоб сплачувати податки. На цей момент підприємець уже розпродав свої акції на суму, що перевищує сім мільярдів доларів. Докладніше про це читайте в нашій статті.