У Росії "воскресили" Кобзона: яка причина (ВІДЕО)

У мережі рішення "оживити" Кобзона назвали "мракобіссям"

Російська зірка Валерія виступала в Кремлі і викликала обурення в мережах своїм вчинком. Прихильниця Путіна співала разом з Йосипом Кобзоном, артистом, який пішов з життя кілька років тому.

Для кремлівського виступу покійного "воскресили". Валерія заспівала поруч з голограмою покійного колеги. Цей номер не сподобавсь навіть пропагандистським медіа і самим росіянам. Тому коментарі після цього концерту були жорсткими і критичними.

"Спіритизм, на який ми заслужили, - з ювілейного концерту Валерії. Фіт з голограмою Йосипа Кобзона під трек "Згадай про мене", - написали про "воскресіння" Кобзона в російських Telegram-каналах.

При цьому, голограму не можна називати якісною. Зображення зіркового артиста чомусь "заїдало", обличчя вийшло мало схожим. Але Валерія, була іншої думки, співачка очікувала на те, що її спів з "воскреслим" путіністом викликатиме фурор.

За словами користувачів в мережах, це називається "блюзнірством і мракобіссям". Також гумористи дотримуються своєї думки про "концерт Кобзона". Вони жартують, що ліквідовані на війні загарбники йдуть в пекло, де їх зустрічає співаючий пропагандист.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російський актор, який зібрався воювати проти українців, відвідав окупований Маріуполь. Актор з РФ Єгор Бероєв, що виступає за кремлівську спецоперацію і підтримує повномасштабне військове вторгнення Росії проти України, розповів, що побував в тимчасово окупованому Маріуполі. За словами путініста, в місті він побував на "весіллі". Бероєв показавсь на міській вулиці. Але чи справді він відвідав Маріуполь — нез'ясованою. Росіянина супроводжували камери, все, що відбувалось, знімали.