У Росії за дивних обставин помер полковник МВС

РосЗМІ стверджують, що полковник Зав'ялов невдало впав біля входу в магазин

В РФ мав місце незвичний інцидент - полковник поліції упав і потім помер на робочому місці під час "продувки" керівництва МВС РФ. Йому стало зле під час проведення селекторної наради в Санкт-Петербурзі.

Мова йде про керівника Санкт-Петербурзького-Вітебського лінійного відділу МВС по транспорту Вадима Зав'ялова, повідомляє Baza.

"Йому стало погано на нараді - начальство вирішило, що полковник п'яний. І замість лікарні його відправили на перевірку", - стверджують в публікації.

Російські ЗМІ повідомляють, що полковник невдало впав неподалік входу в магазин 10 січня, травмував голову вдарившись об кахель. Після перевірки рентгеном, медики 26-ої районної лікарні Пітера констатували йому забій мозку з переломом кісток склепіння черепа.

Правоохоронець відмовивсь оформити лікарняний, бо за кілька днів до нього мали приїхати його керівники з МВС. Вже на селекторній нараді (22 січня) Зав'ялов перестав пізнавати колег і почав заговорюватись, але в Міністерстві вирішили, що полковник просто випив.

"Полковника затримали і повезли на продувку. Під час перевірки Зав'ялову різко стало гірше, а після він помер", - повідомляє Baza.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Росії помер лікар, який обіцяв довголіття Путіну. Провідний російський геронтолог, засновник Інституту біорегуляції та геронтології, академік РАН Володимир Хавінсон пішов з життя, маючи 77 років. Саме цей російський академік в 2017 році наобіцяв господарю Кремля Путіну “мінімум 20 років” активного життя.

Науковець, якого російські медіа назвали “особистим геронтологом” президента Володимира Путіна, ще з початку 1990-х займавсь проблемами старіння та продовження активного життя. Він зареєстрував 13 лікарських препаратів та 64 види БАД на основі пептидів.