У Росії "загубили" Пригожина, він не виходить на зв'язок

Востаннє Пригожина бачили у Ростові

Керівник ПВК "Вагнер" Євгеній Пригожин вже не виходить на зв’язок після невдалих спроб розпочати "громадянську війну" в РФ. Як повідомляє RTVI, представники пресслужби Пригожина зазначили, що він зараз не має доступу до якісного зв’язку, але передає всім вітання.

"Він передає всім привіт та відповість на запитання, коли буде на нормальному зв’язку", — прокоментувала пресслужба запит представників ЗМІ.

Останнього разу керівника "вагнерівців" помітили в Ростові, звідти він поїхав ввечері 24 червня. Де тепер Євгеній Пригожин, нікому не відомо.

До слова, як інформують ЗМІ, центри ПВК "Вагнер" в Астрахані та Воронежі продовжують свою діяльність, тому що їм нібито "дозволили".

Як інформувалось попередньо, 24 червня керівник "Вагнера" вчергове звинуватив російське міністерство оборони в обстрілі вагнерівців і сказав про початок "громадянської війни". Найманцям вдалось всього за один день увійти в Ростов та Воронеж, після чого озброєні колони вирушили до російської столиці.

В Україні вважають, що Путін такого вчинку не пробачить Пригожину. Відтак, вважають, що з ним ніби випадково може щось статися.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у ЗСУ відреагували на інформацію про можливу атаку Пригожина з Білорусі. В неділю, 25 червня, за інформацією командувача Об'єднаних Сил ЗСУ генерал-лейтенанта Сергія Наєва, на півночі України не виявлено ні нарощування техніки, ні живої сили загарбника, коли окупант здійснить спробу перейти кордон з північного напрямку, це рішення стане для нього самогубством.