Головна Новини Світ Росія У Росії затримали ймовірного "поволзького маніяка", який позбавив життя понад 30 жінок
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії затримали ймовірного "поволзького маніяка", який позбавив життя понад 30 жінок

Підозрюваного шукали близько десяти років

1 грудня 2020, 14:13
Поділіться публікацією:

Сьогодні в російських засобах масової інформації з'явилася інформація про те, що поліція затримала ймовірного "поволзького маніяка". За даними ЗМІ, ним виявився 38-річний Радик Тагіров.

У Росії затримали ймовірного "поволзького маніяка", який позбавив життя понад 30 жінок

ФОТО: З відкритих джерел

Підозрюваного затримали в місті Казань, у квартирі його цивільної дружини. Також відомо, що у чоловіка вже було кілька судимостей за грабіж та крадіжку.

У Росії затримали ймовірного ”поволзького маніяка”, який позбавив життя понад 30 жінок - фото 2

Правоохоронні органи Росії шукали "поволзького маніяка" починаючи з 2011 року. За версією слідства, жертвами серійного вбивці стали від 24 до 32 літніх жінок. Маніяк втирався до них в довіру, представляючись працівником соціальної служби, а потім жорстко розправлявся з жертвами. За даними слідства, після вбивства злочинець завжди розсипав засіб для чищення, що допомагало йому приховати сліди злочину і збивати з пантелику пошукових псів. Всі убиті ним жінки були задушені підручними засобами, а з їхніх квартир викрадені цінні речі. Однак, в поліції вважають, що грабунок не був у пріоритеті у "поволзького маніяка".

Прізвисько "поволзький" злочинець отримав за те, що більшість своїх вбивств, в період з 2011 по 2012 рік, здійснював в Приволзькому федеральному окрузі. За даними засобів масової інформації, у вересні 2012 року ймовірний "поволзький маніяк" потрапив в огляд камери відеоспостереження у будинку однієї із жертв. Завдяки свідку був складений фоторобот вбивці.

Як повідомляли "Коментарі" раніше, в Росії сталася масова ДТП: зіткнулися відразу 13 машин. Повідомляється, що причиною події стала сильна ожеледь на дорогах. Постраждалих в масштабній аварії немає.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини