У Росії заявили, що країни НАТО у будь-який момент можуть ударити по ній ядерною зброєю

У терористичній Росії паніка. Там вважають, що країни НАТО вчаться завдавати по РФ ударів тактичною ядерною зброєю. Більше того, у Радфеді навіть не виключили, що такий удар може бути завданий у будь-який час

У Росії – істерика, директор-керівник прикордонної служби ФСБ генерал Володимир Кулішов заявив, що країни НАТО відпрацьовують поруч із кордонами РФ завдання ядерних ударів по ній.

Кулішов, зокрема, заявив, що поблизу російського кордону нарощується активність розвідувальної діяльності НАТО, підвищується інтенсивність заходів оперативно-бойової підготовки військ альянсу, в ході яких відпрацьовуються сценарії ведення бойових дій проти Російської Федерації, включаючи завдання ядерних ударів.

Російський чиновник заявив, що така ситуація вимагає вживання "адекватних" заходів щодо захисту та охорони державного кордону.

Відреагував на інформацію про навчання НАТО заступник голови Комітету Ради Федерації з міжнародних справ Володимир Джабаров. Він упевнений, що станом на сьогоднішній день можна очікувати раптовий удар "противника" у будь-який час, оскільки НАТО максимально наблизилося до кордонів Росії.

"Проте попередити ці удари можливо, для цього ми розгортаємо тактичну ядерну зброю, інші види важких озброєнь, які дозволять відбити будь-який удар",
- заявив Джабаров.

Російський чиновник заявив, що з урахуванням нових погроз РФ створює укріпрайони і робитиме все, щоб не було несподіванки у вигляді атак НАТО.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що саме терористична Росія займається ядерним шантажем та регулярно загрожує початком Апокаліпсису. Крім того, вона разом із Білоруссю проводитиме навчання щодо застосування тактичної ядерної зброї.

Тим не менш, відомо, що останнім часом Україна системно знищує "ядерний щит" Росії.