У російському Краснодарі горить нафтобаза: подробиці

Дим над нафтобазою видно за кілька кілометрів

У Краснодарському краї (РФ) сталася потужна пожежа на нафтобазі в районі Яблонівського мосту вранці 13 червня. На місці виїхали пожежники, але полум'я настільки сильне, що загасити його одразу не вдається. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на російські ЗМІ.

Зазначається, густий стовп диму внаслідок пожежі можна побачити на відстані кілька кілометрів. Інформації про можливих постраждалих наразі немає, пише Telegram-канал "Shot". Також не ясно, що спричинило таку пожежу.

На місці працюють працівники МНС. За словами представників місцевої влади, спалах відбувся на площі 20 квадратних метрів. Пожежу вже локалізовано.

Тим часом, як повідомив Telegram-канал Mash, пожежа сталася поряд із нафтопереробним заводом у Краснодарському краї і що горить колона для переробки дизельного палива.

Зазначимо, що в РФ останнім часом почастішали випадки пожеж, які трапляються як у прикордонних, так і в дуже віддалених регіонах.

Щодо Краснодарського краю РФ, то нещодавно тут також спалахнула нафтобаза, а сталося це у ніч проти 3 травня у селищі Волна, яке знаходиться неподалік Кримського мосту. Після цього, вночі 31 травня в регіоні сталася пожежа на території Афіпського нафтопереробного заводу начебто через атаку невідомого дрона.

Читайте також на порталі "Коментарі" – про що свідчить пожвавлення на фронті – у чому помилився Захід щодо контрнаступу ЗСУ. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню детально проаналізували ситуацію.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Росія серед ночі вдарила багатоповерхівкою у Кривому Розі: є загиблі. На місці й досі працюють рятувальники, під завалами можуть бути люди.