У російському Пітері колапс через снігопад. У місті быльше сотні ДТП

У Пітері незвичайна хуртовина, через яку рух на дорогах зупинився. Снігопад призвів до великої кількості аварій. Очікується, що снігопад триватиме ще два дні

Рух на дорогах Санкт-Петербурга зупинився через хуртовину. У місті та Ленінградській області спостерігається мокрий сніг та хуртовина. Це спричинило появу великої кількості заторів, ситуацію на дорогах оцінюють на вісім балів із десяти можливих.

Квітневий снігопад призвів до великої кількості аварій. Станом на 16.00 у Петербурзі сталося близько 100 ДТП за участю 200 транспортних засобів.

У Ленінградській області сталося 20 аварій, всього ремонт потребуватиме 30 засобів пересування. У ДТП ніхто не постраждав.

У Державтоінспекції міста закликали водіїв бути обережнішими та порадили водіям, які вже змінили шини, не виїжджати на власній машині та скористатися іншими засобами пересування.

За прогнозами синоптиків, сніг спостерігатиметься у місті ще два дні.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що в Росії також триває масштабна повінь , яка вже пробила всі рекорди. У багатьох регіонах оголошено екстрену евакуацію громадян. Наприклад, напруженою залишається ситуація в Кургані, де вода в річці Тобол постійно прибуває. Більше того, напору води не витримує місцева дамба, якою вже пішли тріщини.

До речі, нагадаємо, ситуацію з паводком суттєво погіршив прорив греблі в Орську. Тоді компанії, які займалися її будівництвом, навіть припустили, що виною всьому гризуни, які прогризли дірочку в греблі, якої цілком достатньо для того, щоб вся конструкція стала ненадійною. Що й спричинило її прорив. Втім, також була думка, що ситуацію з паводком ускладнив Казахстан, який нібито здійснив скидання води, яке не контролюється РФ.