Українці хочуть Путіна: Захарова відзначилася новою неадекватною заявою

У російському МЗС підключили теорію Фрейда, щоб виправдати свої помилки

Російська пропагандистська машина давно вже втратила залишки здорового глузду. І у відомстві Сергія Лаврова давно не соромляться робити дурні заяви, які неможливо сприймати серйозно. Так, офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова в інтерв'ю російським пропагандистським ЗМІ заявила, що українці ненавидять Володимира Путіна тому, що хочуть собі такого президента. Спікер МЗС натякнула, що росіянам пощастило мати біля керма країни такого лідера.

За словами Захарової, "трагедія українського народу" полягає в тому, що українці хочуть такого президента, як Володимир Путін, але Захід нав'язує Україні своїх ставлеників. Обгрунтувати логіку своїх міркувань Марія Захарова спробувала, підв'язавши в якості аргументу своє розуміння фрейдівської теорії психоаналізу.

"Вони зовні ненавидять і дуже агресивні щодо Путіна саме тому, що вони хотіли б, щоб Путін був у них президентом. Ось їм такого потрібно - відкритого, рішучого, знаючого, що говорить не з папірця, який йому прислали з Вашингтона, а говорить, тому що він знає, про що він говорить”, – зауважила Марія Захарова.

Читайте також на порталі "Коментарі" - у червні 2023 року переважна більшість українців заявили, що вважають за правильне, якщо відносини з Росією будуть максимально закритими – з повністю закритими кордонами, візами, митницями. Про це свідчать дані опитування КМІС.

Також видання "Коментарі" повідомляло – українці пішли вперед: російський диктатор Володимир Путін знову висловився про контрнаступ ЗСУ.