В Криму випадково застрелили російську пропагандистку

Померла російська журналістка Світлана Бабаєва під час відвідин Криму.

Російська армія продовжує й далі дивувати увесь світ. 28 жовтня стало відомо стало відомо, що російську пропагандистку Світлану Бабаєву застрили в Криму. Про це повідомляє ряд російських ЗМІ.

Як пишуть російські ресурси Бабаєва перебувала на військовому полігоні, де російська армія готується до відправки в Україну. Під час військово-спортивної стрільби одна з куль влучила у російську пропагандистку.

Популярна російська пропагандистка Маргарита Симоньян одразу ж відреагувала на смерть колеги. Симоньян повідомила, що ніби за день до загибелі Бабаєвої обговорювали розвиток нових територій. Під новими територіями російська пропагандистка мала на увазі анексовані землі України.

Директор медіаресурсу "Россия сегодня" та начальник Бабаєвої Кисельов підтвердив смерть журналістки. За його словами, Світлана Бабаєва рвалась на передову, щоб підтримати російських "героїв". Також Кисельов зазначив випадковість ситуації.

"Шалена куля", - стверджує директор Бабаєвої.

Світлана Бабаєва працювала на багатьох пропагандистських російських ресурсах, серед яких присутні "РИА Новости", "Московские Новости", "Профиль", "Газеты.Ru" та інші.

Раніше портал "Коментарі" писав про смерть білоруського пропагандиста. Молодий журналіст випадково загинув від короткого замикання приймаючи душ з увімкненою пральною машиною.

Також "Коментарі" повідомляли про чергові дивні звинувачення російського представника в ООН Небензя стосовно України. Росіянин стверджує, що РФ знайшла докази застосування біологічної зброї в Україні.