В РФ показали, як Путін розважав Моді, коли в Києві гинули діти в лікарні "Охматдиту" (ФОТО, ВІДЕО)

Путін «засипав» індійського прем'єра компліментами та показував коней

8 липня, коли Росія завдала масованого удару по українських будинках та лікарнях, російський диктатор Володимир Путін приймав прем'єр-міністра Індії Нарендру Моді. Російські медіа публікують фото та відео цього візиту.

Нарендра Моді прибув до Росії з офіційним візитом. Російські пропагандисти оголосили, що в понеділок між президентами пройде "неформальна зустріч" у резиденції Путіна, а у вівторок, 9 липня, заплановані офіційні перемовини.

"Неформальна зустріч" відбулася у резиденції Путіна в Ново-Огарьово. Там російський диктатор обсипав індійського лідера компліментами.

"У вас свої ідеї, ви дуже енергійна людина, ви вмієте досягати результатів на користь Індії та індійського народу. Найголовніше, що 23 млн новонароджених в рік навіть для такої країни як Індія – це, все-таки, багато. Це найбільший показник у світі. Це означає, що населення Індії відчуває впевненість та стабільність", – передали слова Путіна російські пропагандисти.


Російські пропагандисти ретельно стежили за Путіним та Моді, висловлюючи своє захоплення зустріччю. Зокрема, вони публікували кадри, де політики разом із перекладачем пили чай та куштували солодощі, а згодом, вже без перекладача, прогулювалися резиденцією.

Також повідомлялося, що Путін організував для Моді "кінне шоу". Однак на арену вивели не дуже енергійного коня під пісню гурту "Любе".

Провладні журналісти додали, що питання, які сьогодні обговорять Путін та Моді, будуть ще раз підняті завтра під час офіційного сніданку.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що прем'єр Індії пояснив, чого хоче від свого "друга Путіна". Прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді перед своїм вильотом до Москви заявив, що з нетерпінням чекає зустрічі з російським президентом Володимиром Путіним. Про це повідомила пресслужба МЗС Індії, а також видання aajtak.in. Наразі вже стало відомо, що політик прибув до Москви.