В Росії хочуть створити свої аналоги Instagram та McDonald's: що відомо

В Україні посміялися над таким задумом Росії

Після запровадження жорстких санкцій проти Росії з країни йдуть світові компанії та бренди. Для того, щоб пересічні росіяни не дізналися, що твориться насправді у країні, навіть заборонили популярні соціальні мережі, в тому числі, й Instagram. Щоб хоч якось знизити градус суспільного невдоволення, що наростає в Росії, кремлівська влада вдається до смішних кроків - створення своїх аналогів Instagram та McDonald's. Що з того вийде розповіли у Facebook українські експерти Вікторія Пташник та Ярослав Железняк.

Український політик Ярослав Железняк потролив назву майбутньої "соцмережі".


"Замість Instagram на Росії запускають свій аналог. "Россграм". "Планується, що з 28 березня соцмережа відкриється для топ-блогерів, а з квітня - для всіх інших." Россграм! А чого відразу не "СоюзФотоПостач"??? А краще "Стограм"! І туди кожен топ-блогер може викласти фото з переробленого з Макдонольдса громадського харчування, відпочинку на Уралі або з їзди Лади Пріора",- написав політик.

Вікторія Пташник вважає, що так "немитая Рассія" готується замінити все власним виробництвом, поки світові компанії йдуть з РФ. Саме так вона відреагувала на повідомлення про те, що в Росії створять свій McDonald's.

"Росіяни подали на реєстрацію супер нову торгівельну марку, під якою будуть створені чисельні робочі місця, а черги патріотів вишиковуватимуться, щоб з‘їсти свій рідненький фірмовий бургер "Дядя Ваня". Ну з креативом у них, як і з мозком, однаково, як бачите. Який креатив - така і продукція буде. Свій Макдональдс буде виробляти біляші",- підсумувала політик.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що США запровадили нові санкції проти Росії.