В Росії після раптової перевірки відправили у відставку командувача Тихоокеанського флоту

Тепер російський адмірал займеться "патріотичним" вихованням росіян

Після проведеної раптової перевірки Кремль відправив у відставку командувача Тихоокеанського флоту адмірала Сергія Авакянця. Про це повідомив повноважний представник президента у Далекосхідному федеральному окрузі РФ Юрій Трутнєв, пишуть російські ЗМІ.

За словами Трутнєва, після звільнення з посади, Авакянц очолить штаб, який куруватиме центри військово-спортивної підготовки та "патріотичного" виховання.

Відомо, що адмірал Авакянц очолював Тихоокеанський флот від травня 2012 року.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ФСБ серйозно взялася за поліцію Москви: у чому її звинувачують та до чого тут Україна. Поліцейськими дільницями Москви прокотилася хвиля обшуків ФСБ та звільнень. Представники ФСБ нібито шукають тих, хто "злив" дані про високопосадовців Росії в інтересах України. Зокрема, джерело ТАСС розповіло, що перевірки проходять в управлінні внутрішніх справ по Центральному адмінокругу і в районних відділках. Вони нібито пов'язані з витоком даних від російських силовиків. Нібито копи за платними запитами з'ясовували особисті дані силовиків і повідомляли замовникам, серед яких були й громадяни України.

А The Moscow Times, пише, що в поліції Москви вже навіть почалася хвиля масових звільнень. Серед звільнених за власним бажанням — начальник відділу поліції Арбатського округу. Окрім цього, свою заяву на звільнення вже написав і заступник начальника управління внутрішніх справ по Центральному адмінокругу — начальник поліції Олексій Щипов.

Натомість російське РБК повідомляє, що оперативні заходи пройшли майже у всіх відділках поліції Центрального округу. Силовики "вилучали документацію та комп'ютерну інформацію".