В Росії покінчив з життям кандидат в Госдуму, який рік вбивав українців: що з ним сталося

В російському Барнаулі укоротив собі віку екскандидат в Госдуму РФ

В РФ покінчив життя самогубством екс-кандидат в російську Госдуму, після того, як рік воював в Україні.

Про це інформують місцеві телеграм канали.

Вони повідомляють, що росіянин до початку так званої спецоперації був електриком в одному з перинатальних центрів. Ще раніше він мав задум просуватись в Госдуму РФ від Барнаульського округу. Але кандидат не зміг зібрати необхідні для цього 13 тисяч підписів.

“У квітні 2022 року чоловік вирушив у зону бойових дій як контрактник, з фронту повернувся лише 2 місяці тому, з контузією та пораненнями. Анатолія виявила родичка — він повісився у себе вдома і, зважаючи на все, після повернення страждав від депресії”, - йдеться в повідомленні телеграм-каналу.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в Росії поліція та охоронці до смерті побили окупанта, що воював в Україні. В нічному розважальному закладі Росії майже до смерті побили загарбника, що тільки повернувсь з війни. Працівники поліції за військового не заступились, самі теж стали учасниками насильницьких дій. Доброволець пішов з життя через два тижні. Жертва насильства – гатчинський підприємець Олексій Лимар. Перед війною мешканець РФ займавсь автоперевезеннями. Восени минулого року він закинув власну справу, відправився в "ЛНР" і воював в піхоті. В січні загарбник почав хворіти й вернувся назад.

Ще 22 лютого Лимар разом з рідними святкував день народження матері. Ввечері, повертаючись від знайомих, він з дружиною пішов в нічний клуб. Потім військовослужбовця тягали за хуліганські дії і нарешті відпустили додому. В медичному закладі в Лимаря діагностували переломи обличчя, лобової кістки, щелепи, контузію, ретроградну амнезію та розрив стравоходу.