В Росії з’явились незвичайні оголошення про роботу. Пропонують великі гроші

Росіянам пропонують рити окопи та будувати захисні споруди в тимчасово окупованих областях України за великі гроші, беруть навіть інвалідів.

В Росії з’явились оголошення про набір людей, що можуть рити окопи та будувати фортифікаційні споруди на тимчасово окупованих областях України та в Білгородській області Росії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Один з російських Telegram каналів опублікував оголошення, які з’явились на російських сервісах пошуку роботи.

За роботу пропонують від 89 до 250 тис. рублів (приблизно від 50 до 140 тис. грн), а працювати потрібно позмінно від 30 до 90 днів. Автори повідомлення зазначають, що досвід роботи не обов’язковий, проте наголошують про потрібність фізично підготовлених людей. Попри це, в оголошені пишуть, що робота знайдеться для інвалідів також.

Суть роботи полягає в будівництві військових укріплень, дерев’яних щитів, протитанкових пірамід та копанні траншей на тимчасово окупованій території Запорізької та Луганської області України, а також в прикордонній Білгородській області РФ.

Одна з компаній, яка збирає людей для риття окопів є "Стройком", саме ця фірма будувала Кримський міст. Компанія зобов’язується довезти працівників до місця роботи, забезпечити житлом та готуватиме. Проте в мережі є багато негативних відгуків про неї.

"Не ведіться на компанію "Стройком", скільки б вам не обіцяли. Тікайте звідти", - пишуть робочі.

Таким чином Російська Федерація хоче найняти цивільних працівників для військової роботи по спорудженню захисних ліній.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, скільки росіян хочуть добровільно здатись в український полон.

Також "Коментарі" писали про Залужного, який розповів, що потрібно робити з росіянами.