Головна Новини Світ Росія Від коронавірусу помер відомий російський блогер
commentss НОВИНИ Всі новини

Від коронавірусу помер відомий російський блогер

Блогер записував все, що з ним відбувається, на своїй сторінці в Twitter

12 січня 2021, 12:10
Поділіться публікацією:

Популярний російський відеоблогер Денис Бейсовський, ведучий  ігрового каналу на Youtube, помер від коронавірусу. Про це сайту РБК повідомив батько загиблого Юрій Судаков.

Від коронавірусу помер відомий російський блогер

Від COVID-19 помер відеоблогер Денис Бейсовскій - фото: з відкритих джерел

За словами батька Дениса, 24 грудня його сина забрали в лікарню з COVID -19. На той момент у нього були на 75% уражені легені. Попри таке важкий стан, в медустанові відеоблогер провів всього лише трохи більше як тиждень. Вже 2 січня його виписали з лікарні. Незабаром Бейсовський помер у своєму будинку.

На думку убитого горем Юрія, його сина просто не долікували й відпустили додому, хоча робити цього було категорично не можна. Крім того, він повідомив, що лікарі так і не зробили Денису повторну комп'ютерну томографію. Хоча саме тоді, коли він лежав в лікарні, його стан погіршувався з кожним днем.

Відеоблогер активно вів свою сторінку в Twitter. Там же він повідомив підписникам, що в грудні захворів на коронавірус. У своїх постах він також розповідав, що з 14 у нього почався хронічний бронхіт. А після того розвинулась пневмонія.

У день, коли Бейсовського виписали додому, він повідомив про це читачам в Twitter. Блогер зазначив, що велика кількість часу потрібно буде витратити на реабілітацію. Але, мабуть, йому ставало тільки гірше. Про це свідчить відео, опубліковане через 2 дні. У цьому ролику Денис повідомляє про те, що кисневий концентратор показує дуже низький рівень сатурації кисню в крові. Вранці 11 січня блогер помер. Його серце перестало битися на 31 році життя.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що під час гри раптово помер відомий 30-річний футболіст, а також про смерть одного з найпопулярніших акторів США.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини