Від коронавірусу помер відомий російський блогер

Блогер записував все, що з ним відбувається, на своїй сторінці в Twitter

Популярний російський відеоблогер Денис Бейсовський, ведучий ігрового каналу на Youtube, помер від коронавірусу. Про це сайту РБК повідомив батько загиблого Юрій Судаков.

За словами батька Дениса, 24 грудня його сина забрали в лікарню з COVID -19. На той момент у нього були на 75% уражені легені. Попри таке важкий стан, в медустанові відеоблогер провів всього лише трохи більше як тиждень. Вже 2 січня його виписали з лікарні. Незабаром Бейсовський помер у своєму будинку.

На думку убитого горем Юрія, його сина просто не долікували й відпустили додому, хоча робити цього було категорично не можна. Крім того, він повідомив, що лікарі так і не зробили Денису повторну комп'ютерну томографію. Хоча саме тоді, коли він лежав в лікарні, його стан погіршувався з кожним днем.

Відеоблогер активно вів свою сторінку в Twitter. Там же він повідомив підписникам, що в грудні захворів на коронавірус. У своїх постах він також розповідав, що з 14 у нього почався хронічний бронхіт. А після того розвинулась пневмонія.

У день, коли Бейсовського виписали додому, він повідомив про це читачам в Twitter. Блогер зазначив, що велика кількість часу потрібно буде витратити на реабілітацію. Але, мабуть, йому ставало тільки гірше. Про це свідчить відео, опубліковане через 2 дні. У цьому ролику Денис повідомляє про те, що кисневий концентратор показує дуже низький рівень сатурації кисню в крові. Вранці 11 січня блогер помер. Його серце перестало битися на 31 році життя.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що під час гри раптово помер відомий 30-річний футболіст, а також про смерть одного з найпопулярніших акторів США.