Від Сучкіно до Лохово: дивні назви російських населених пунктів

Список абсурдних назв населених пунктів Росії.

6 січня українські військові почали наступ на територію Росії, прорвали кордон та зайшли у Курську область. Завдяки раптовості Росія не змогла дати швидку відповідь, а за два тижні військової операції під контролем України опинилось до 100 населених пунктів Курської області, зокрема Гуєво та Махновка. Портал "Коментарі" зробив добірку з найбільш дивних назв населених пунктів у Росії.

У Курській області крім Плєхово та Локні, які потрапили під український контроль, також є населені пункти з такими смішними назвами, як Злидіно, Злобіно та Жадіно. Ще одне селище має назву Будановка, яка може викликати асоціації з керівником ГУР Кирилом Будановим.

Крім Курської області інші регіони РФ також багаті на абсурдні назви. Наприклад, у Тверській області є поселення з назвами Пуково та Задово, у в Архангельській області знаходиться Залуп’я.

У Московські області Росії можна знайти населені пункти з назвами Дрочево та Курвіно, у Ярославській області - село Шалава, а в Тамбовській – Шмаровка.

У Псковській області поблизу кордону з Білоруссю розташований присілок Лобок, а також Сучкіно, у Смоленській області – Мохнатка, а у Тюменській області - Конченбург. Крім того, у Новосибірській області розташовані поселення Єлбань та Єлбаші.

Також у Росії є п’ять населених пунктів, які чудово ілюструють російську традицію – Бухалово. Ще щонайменше три поселення мають у своїй основі корінь "лох": у Саратовській області знаходиться село - Лох, у Тверській області - Лохово, а в Іванівській - Антилохово.

Раніше портал "Коментарі" повідомляли про жителів австрійського селища Fucking, які вирішили змінити назву населеного пункту через туристів, які викрадають дорожній знак.

Також "Коментарі" писали про указ ватажка терористичного утворення "ДНР" Дениса Пушиліна перейменувати Донецьк.