Видавець "Медіазони" Петро Верзілов домовився про лікування Навального за кордоном

Верзілов сам проходив лікування в німецькій клініці "Шаріте" після отруєння у 2018 році

Петро Верзілов, керівник російського інтернет-видання "Медіазона" заявив, що берлінська клініка "Шаріте" готова прийняти на лікування російського опозиціонера Олексія Навального. Про це він заявив сьогодні Deutsche Welle .

За його словами, в 2018 році він сам проходив лікування в даному закладі після отруєння і сьогодні звернувся до керівництва клініки з проханням допомогти Навальному.

Юлія Навальна також схильна вважати, що "Шаріте" на даний момент - найкращий варіант для її чоловіка.

У свою чергу, прес-секретар профспілки "Альянс лікарів", який очолює лікар Навального Анастасія Васильєва, повідомила про те, що вже кілька країн зголосилися надати допомогу в обстеженні і лікуванні російського опозиціонера.

Раніше, прес-секретар заснованого Навальний Фонду боротьби з корупцією, Кіра Ярмиш повідомила в Twitter, що в лікувальному закладі Омська, де зараз знаходиться політик, не дають документи на його транспортування за кордон. Пізніше юрист ФБК Іван Жданов написав у себе на сторінці, що Навальний на даний момент "нетранспортабельний".

Тим часом, заступник головного лікаря омської лікарні швидкої допомоги № 1 Анатолій Калиниченко повідомив, що лікарі виключили у Навального можливість інсульту, гострого інфаркту міокарда або інфекції, в тому числі коронавирусной, а також ЧМТ.

Раніше "Коментарі" повідомили, що Навальний впав в кому.