Головна Новини Світ Росія Відомий телеканал попався на фейку про російського політика
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий телеканал попався на фейку про російського політика

Канал «Наше время» визнаний в Росії іноземним агентом згідно з рішенням Мін'юсту РФ

24 грудня 2020, 17:48
Поділіться публікацією:

ТРК "Наше время", який фінансується з бюджету США, був спійманий на фейку про російського політика і нардепа від фракції "Єдиної Росії" Дмитра Вяткіна. Після викриття адміністрація телеканалу принесла публічні вибачення, назвавши представлений факт помилкою.

Відомий телеканал попався на фейку про російського політика

Так, стало відомо, що в одній з програм каналу в ефір був викладений аудіозапис бесіди представниці ЗМІ та нібито зазначеного вище політика. Чоловіка попросили прокоментувати законопроект про покарання за наклеп в інтернеті. Голос на записи відповів: "Ідіть в ж ... пу".

Вяткін на своїй сторінці в соцмережі спростував даний факт, та й взагалі заперечував факт спілкування з представниками телеканалу. Також він заявив, що не дозволяє собі грубості з журналістами.

"На записі явно не мій голос. Хто там спілкується з журналісткою — поняття не маю", — заявив Вяткін

Відомий телеканал попався на фейку про російського політика - фото 2

Після заяви російського політика, на офіційному сайті телеканалу з'явилося повідомлення — спростування, а також вибачення за допущену помилку.

Раніше "Коментарі" писали про те, що черговий політичний скандал стався у Львові. Так, стало відомо, що в соціальних мережах міська мерія опублікувала відеоролик, в якому на 24 секунді миготить карта України не в повному складі — вона зображена без Криму.

Крім того, порталу стало відомо про те, що в Росії нацгвардійцю Віталію Марківа вручили обвинувачення у вчиненні кримінально-караного діяння. Правда, процедура вручення звинувачення пройшла заочно. Про це пише служба зі зв'язків з громадськістю Слідчого комітету Російської Федерації.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини