Відомий російський путініст розлютився через повістку зятю

Ймовірно, Йосип Пригожин не хоче, щоб його дочка стала вдовою

Популярний у Росії продюсер Йосип Пригожин, який підтримує війну в Україні, поскаржився, що його зятю, у якого місяць тому народилася дитина, прийшов повістка. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє видання "Starhit".

Видання розповідає, що Пригожин несподівано виявився противником мобілізації, але тільки після того, як його рідні торкнулися цього питання. Раніше продюсер уже розповідав, що молоді люди у Росії почали отримувати повістки. Така позиція Пригожина може бути викликана тим, що він розуміє, що є дуже великий ризик, що його зять не повернеться назад до Росії після участі у так званій спецоперації Кремля в Україні, де гине дуже багато російських військових.

Фігура Йосипа Пригожина добре відома у Росії. Він опинився серед представників шоу-бізнесу, які активно підтримують путінський режим. Починаючи з 2014 року продюсер почав активно співати дифірамби Путіну та його оточенню.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Росії наростають протести проти мобілізації. Почастішали підпали військкоматів, у Дагестані – зіткнення з поліцією. Президент України Володимир Зеленський у черговому зверненні знову приділив увагу цим подіям, закликавши росіян не підкорятися цій злочинній витівці Путіна. Чи є шанс, що мобілізація підірве РФ зсередини? Що може прискорити падіння путінського режиму? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло - у британській розвідці розповіли, яка доля чекає на мобілізованих у Росії.