Вимагають чверть мільйона: на співачку з України подали до суду в РФ

Після голої вечірки невдачі так і сиплються на голову Анни Asti

Колишня українка, яка зрадила свою країну Анна Asti (справжнє ім'я - Анна Дзюба) тепер має від Всесвіту покарання про те, що мовчить і не засуджує війну в своїй країні - спочатку її чекає скасування за участь в "голій" вечірці Насті Івлєєвої, зараз на горе-співачку подали в суд.

Новину про це оприлюднили російські ЗМІ. Представники компанії "Неформат", яка володіє авторськими правами на багато російських хітів, подали позов на музичний лейбл" Фенікс", половиною якого володіє співачка. Позивачі вимагають стягнення в розмірі 612 тис.рублів (приблизно 254 тис. гривень - прим. редактора).

Відомо, що представники "Неформату" вже були учасниками декількох гучних судових процесів. При цьому, зазначається про стягнення несплачених роялті та порушені, на їх думку, авторські права. Для прикладу, в 2020 році вони подали до судового органу на популярне в Росії ток-шоу, де йшлося про незаконне використання під час ефіру фрагментів кліпів групи Тату "Я сошла с ума" і "Нас не догонят", права на ці кліпи належать саме компанії "Неформат".

Допоки ще нез'ясовано, в чому саме звинувачують Анні Асті та її лейбл, але представники російських ЗМІ наводять припущення, що у випадку з Анною Асті йдеться про порушення авторських прав з боку співачки.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що РФ вимагає від Анни Асті публічно відмовитися від українського громадянства та підтримати війну. Колишня українка Анна Асті, яка тепер робить кар’єру в РФ, аби зберегти російське громадянство, має публічно відмовитися від свого українського паспорта та висловитись за підтримку війни.