Youtube заблокував один з роликів Навального: причина

Відео заблоковано через порушення авторських прав конгломерату ViacomCBS

Відеохостинг Youtube заблокував відеоролик російського опозиційного політика Олексія Навального, в якому він говорить зі співробітником ФСБ Костянтином Кудрявцевим. Саме він, за словами опозиціонера, пов'язаний з його отруєнням "Новачком". Дану інформацію оприлюднило російське видання "Дождь".

Замість розслідування Навального зараз на YouTube можна виявити, що відео заблоковано через порушення авторських прав конгломерату ViacomCBS (американської корпорації, куди входять компанії Paramount, CBS, MTV, Nickelodeon, Comedy Central і інші).

Як передає російський засіб масової інформації, даний ролик міг бути заблокований через вставки з певного фільму, права на який має компанія ViacomCBS.

Нагадаємо, що 20 серпня 2020 року під час перельоту з Томська до Москви різко погіршився стан лідера російської опозиції та голови Фонду боротьби з корупцією Олексія Навального. Пілоти екстрено посадили лайнер в аеропорту Омська. Як виявилося пізніше, опозиціонер був отруєний. Спільне розслідування The Insider, Bellingcat і CNN за участю Der Spiegel встановило імена і звання співробітників ФСБ, які отруїли російського опозиціонера Олексія Навального "Новачком".

Раніше інтернет-видання "Коментарі" повідомляло, що відомий російський політик і лідер партії "Яблуко" Григорій Явлінський жорстко розкритикував опозиційного політика Олексія Навального за популізм, розпалювання соціальної ворожнечі та відсутність чіткої позиції з приводу України. Про це Явлінський написав на своєму сайті в статті "Без путінізму і популізму".