Головна Новини Світ Росія Заарештували речника Навального: причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Заарештували речника Навального: причина

Прес-секретар опозиціонера закликала всіх виходити на протест

22 січня 2021, 13:58
Поділіться публікацією:

У Російській Федерації арештована прес-секретар опозиційного політичного діяча Олексія Навального Кіра Ярмиш. Повідомляється, що її заарештували на дев'ять діб. Дана інформація з'явилася на офіційній сторінці соратниці опозиціонера в Twitter.

Заарештували речника Навального: причина

Олексій Навальний - фото з відкритих джерел

У своєму повідомленні Ярмиш закликала росіян виходити на протест 23 січня.

У суді російському виданню "РИА Новости" розповіли, що прес-секретар була арештована за заклики до несанкціонованої акції.

Нагадаємо, що представник російської опозиції Олексій Навальний може отримати два з половиною роки тюремного ув'язнення. Судове засідання у справі перенесли на 2 лютого. Дану інформацію повідомила захисниця Навального Ольга Михайлова в ефірі "Настоящего времени". За словами адвоката політика, не виключено, що органи прокуратури можуть запросити й більший термін, хоча це є неможливим.

За даними російських правоохоронців, затримання Навального відбувалося відповідно до того, що він перебував у розшуку за багаторазові порушення випробувального терміну.

Також відомо, що розслідування Навального про палац Путіна став найбільш популярним на українському YouTube. Опозиційний політик Навальний опублікував своє розслідування два дні тому, і воно вже зібрало 53 мільйони переглядів на просторах відеохостингу. У своєму відеоролику опозиціонер розповів "історію найбільшого хабаря", а також продемонстрував палац площею понад 17 тисяч квадратних метрів, який нібито належить президентові РФ Володимиру Путіну.

Раніше "Коментарі" розповідали, наскільки значимою фігурою є Навальний в Росії, а також чи несе він загрозу для Кремля.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини