Забрала дітей і покинула чоловіка: російська співачка поїхала з країни

Альбіна Джанабаєва поїхала з дітьми в Іспанію без Валерія Меладзе.

Російська знаменитість Альбіна Джанабаєва зупинила поки що власну музичну кар'єру на паузу і виїхала до Іспанії. Співачка забрала з собою трьох дітей від російського зірки Валерія Меладзе, що так і не сказав, як він оцінює повномасштабну війну Росії на території України.

На власній сторінці в соціальних мережах Джанабаєва оприлюднила кадри сімейної фотосесії в Іспанії і можна зауважити з повідомлень зірки, що в цій країні вона знаходиться вже певний час.

Ще подейкують, що чоловік Альбіни тепер не проживає з нею, бо знаходиться на гастролях. Минулих вихідних російський співак виступав з концертом у Лос-Анджелесі та, виявляється, не дуже вже спішить з родиною повертатись до країни-агресорки РФ.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що українські журналісти "спіймали" Меладзе в Куршевелі і запитали про війну. Зірковий виконавець Валерій Меладзе тепер знаходиться на відпочинку в Куршевелі. Саме на цьому курорті його "спіймали" представники медіа "Українська правда" і почали ставити питання про війну в Україні.

Але співак злякався висловити свою думку на камеру. Проте представник ЗМІ продовжував повторювати свої незручні для співака питання. В цей час Валерій Шотович відкликав репортера далі від камер з реплікою: "Ходімо, я вам все розповім". Репортер відійшов з ним, при цьому оператори продовжили їх знімати. Після цього старший син виконавця Костянтин намагався прикрити батька від камери, а дружина Меладзе — Альбіна Джанабаєва - намагалась забрати його від репортерів, також закриваючи собою.