Захарова розповіла, як РФ захищатиметься від Заходу та України

Спікер МЗС країни-агресора Марія Захарова заявила, що РФ захищатиме себе всіма доступними способами. Так вона відреагувала на посилення підтримки країнами Заходу України

Як заявила офіційний представник міністерства закордонних справ країни-агресора Марія Захарова, Росія на тлі загроз через український "конфлікт" захищатиметься всіма доступними способами.

Захарова заявила, що країни Заходу нібито свідомо йдуть на те, щоби "підвищити ставки" у війні в Україні. При цьому вона наголосила, що нібито Сполучені Штати та Європа "дуже бояться", що їхні плани зазнають поразки.

"Обрушити ситуацію" в Росії у перші місяці 2022 року економічно та соціально, а також "накачавши" Україну своїми озброєннями всіх видів, щоб переламати ситуацію на полі бою, їм не вдалося",
- заявила Захарова.

При цьому речник російського МЗС зазначила, що нібито країни Заходу не знають, як їм утримати ситуацію в Україні, саме тому і "нагнітають обстановку"

"Росія усвідомить виклик, що стоїть перед нею, і буде захищатися",
- заявила Захарова.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що терористичній Росії категорично не подобається, що західні країни, в тому числі Німеччина та Сполучені Штати, дозволили бити їх зброєю по території Росії, хоч і з певними обмеженнями. Також РФ обурює ініціатива Франції відправити своїх військових інструкторів до України для того, щоби тренувати українських військових.

У зв'язку з цим кремлівський диктатор Володимир Путін навіть пригрозив країнам Заходу деякими "заходами у відповідь". Ймовірно, йдеться про постачання зброї ворожим державам до країн НАТО.

Але, як кажуть експерти, правда в тому, що якби Путін мав змогу вчинити ці "відповідні дії", то він уже щось зробив би, а не просто говорив про свої наміри.