Захарова влаштувала істерику після атаки дронів на Підмосков'я: чим погрожує

Захарова назвала «терористичною діяльністю» удар безілотників України по Підмосков'ю

Офіційний представник МЗС країни-агресора Росії Марія Захарова влаштувала істерику в ефірі "Соловйов Live " з приводу атаки українських безпілотників на Підмосков'я.

Зокрема, вона заявила, що нібито чим слабша позиція Києва на землі, тим більше у нього бажання до "злочинної терористичної діяльності".

Також Захарова заявила, що РФ дасть відповідь на такі дії України.

"Хочеться сказати слова підтримки жителям Раменського, які зазнали терористичної атаки з боку київського режиму. Відповідна політична оцінка, безумовно, буде дана. Ми і коментар готуємо, і заява, і робота буде в міжнародних організаціях. Але все, як і казали: чим слабші позиції на землі у київського режиму, незважаючи на ту масовану підтримку грошима, озброєнням, тим більше буде бажання ось такої звіриної, як вони вважають, помсти, а насправді злочинної терористичної діяльності", - заявила Захарова.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що в ніч на 10 вересня російська влада відрапортувала, що вдалося збити 14 безпілотників, що летіли на Москву. Мер Москви Сергій Собянін зазначив, що безпілотники нібито збили у міських округах Подільськ, Раменське, Люберці, Домодєдово та Коломна. Сергій Собянін також розповів, що на місці падіння уламків за попередніми даними руйнувань та постраждалих немає. Фахівці екстрених служб працюють на місці події. Російські ЗМІ повідомили, що аеропорти "Шереметьєво", "Домодєдово" та "Внуково" закриті, оголошено план "Килим".

При цьому глава Офісу президента Андрій Єрмак пообіцяв , що таких атак буде більше.