Заворотнюк перед смертю повністю позбавила чоловіка спадщини: кому дістанеться все її майно

Анастасія Заворотнюк переписала все на матір і своїх дітей.

Російська кіноакторка Анастасія Заворотнюк, яка пішла з життя в ніч на 30 травня 2024 року, ще три роки тому вказала, як розподілятимуть її майно після смерті.

Як інформують пропагандисти з російських ЗМІ, артистка знала, що шансів у неї не залишилось, тому залагодила всі питання своєї спадщини наперед, аби рідні не мали між собою конфліктів.

Елітні автомобілі кіноакторка переписала на свою маму. Будинок в селищі Крекшино, де Анастасія мешкала із чоловіком-фігуристом Петром Чернишовим, вона розділила між своїми старшими дітьми - Анною і Майклом. Подейкують, що чоловікові акторка, ніби, не залишала нічого.

Особняк розміром 632 квадратних метри оцінили орієнтовно в 160 млн рублів (близько 2 млн доларів).

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що померла російська акторка із серіалу "Моя прекрасна няня". Відома актриса Анастасія Заворотнюк, яка стала популярною завдяки головній ролі в серіалі "Моя прекрасна няня", померла на 53-му році життя. Про це повідомила родина актриси.

У Анастасії Заворотнюк діагностували злоякісну пухлину головного мозку приблизно п'ять років тому, після чого вона перестала з'являтися на публіці. За словами родини, актриса померла вночі після "довгої та важкої боротьби" з хворобою. Заворотнюк народилася 3 квітня 1971 року та здобула широку популярність завдяки своїм талантам актриси та телеведучої. Вона відома не тільки своєю роботою в кіно та на телебаченні, але й активною громадською позицією.

Актриса була тричі одружена. Її третій шлюб був з фігуристом Петром Чернишовим, від якого вона народила доньку Мілу в 2018 році, невдовзі після чого і було виявлено її хворобу.