Згадав про своє українське коріння: російський актор привіз на окуповане Запоріжжя гуманітарку окупантів

Джигурда відзначився новою "маячнею" про своє коріння.

В Кремлі продовжують залучати до відряджень на лінію фронту в Україні своїх знаменитостей , щоб, напевно, робити популярними російських військових злочинців. Серед "зірок", які відзначилися на тимчасово окупованих територіях, з'явилась й низькопробна знаменитість, як Микита Джигурда.

Цей артист, чия провокаторська кар'єра ще існує завдяки замовленням федеральних каналів, ще з 2014 року вихвалює агресорські дії Путіна і присутній на всіх пропагандистських телешоу в РФ.

На цей раз Джигурда побував в Запорізькій області. Знаменитість прибула в Україну, через окуповану частину Донеччини. Кінцевий пункт його мандрівки - Запорізька область.

Саме там Джигурда зайнявсь спекуляціями, що його прізвище ніби має "запорізьке коріння".

"Ми привезли (окупантам – ред.) гуманітарку, коптери, а потім приїхали сюди, бо прізвище Джигурда сягає корінням Запорізької Січі... Чернігів. Я не міг сюди не приїхати", - висловивсь він, даючи коментар пропагандистам.

При цьому, міф про своє козацьке походження російська "знаменитість" озвучує вже давно та успішно – в РФ в ці нісенітниці вірять і навіть внесли цю маячню до біографії артиста.

Але Микита Джигурда народивсь в Києві, далі залишив Батьківщину, працюючи на путінський режим.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відомий російський актор в неадекватному стані влаштував погром у клубі. На днях він був ініціатором погрому в одному з клубів букмекерської компанії "Ліга Ставок". Судячи за записами з камер спостереження, в епатажного артиста трапилась велика ставка, з цього приводу він почав бешкетувати в клубі: викрикував, бігав залом, виліз на стіл і падав з нього, чіплявсь до працівників клубу. Як інформують російські ЗМІ, незважаючи на витівки актора, виграш йому виплатили в повному розмірі.