Головна Новини Світ Росія Жириновський назвав кандидатури можливих наступників Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Жириновський назвав кандидатури можливих наступників Путіна

Жириновський вважає, що в РФ є 7 можливих кандидатів на пост президента

29 грудня 2020, 23:30 comments1118
Поділіться публікацією:








Лідер однієї з партій у Державній думі Російської Федерації Володимир Жириновський, який протягом багатьох років залишається одним з найскандальніших політиків в РФ, в ефірі одного з російських телеканалів перерахував імена людей, які, на його думку, можуть прийти на заміну чинному президенту Володимиру Путіну. Про це він заявив в ефірі телеканалу "Росія 1".

Жириновський назвав кандидатури можливих наступників Путіна

Володимир Жириновський

За словами Жириновського, найбільш ймовірними кандидатами на пост президента Росії можуть стати чинний прем'єр-міністр країни Михайло Мішустін, міністр оборони РФ Сергій Шойгу, глава Служби зовнішньої розвідки РФ Сергій Наришкін, колишній прем'єр Дмитро Медведєв, губернатор Тульської області Олексій Дюмін, голова Держдуми В'ячеслав Володін, а також глава Ради Федерації Валентина Матвієнко.


Нагадаємо, нещодавно Жириновський зробив чергову заяву на адресу "нерозлучних ворогів" Росії — США. На думку політика, така країна як Америка вже близька до повного розвалу, а через 15-20 років від неї й зовсім залишаться тільки окремі штати.

"Горбачов злякався, ніяких зоряних воєн немає і ніякої ракети, більш потужної, ніж у нас, у Трампа (президент США Дональд Трамп, — ред.) Немає, взагалі нічого немає. Країна-барахолка, країна-черкізон, якій залишилося жити максимум 15-20 років і до мого 100-річчя цієї держави не буде. Це буде подарунок мені, коли оголосять, що зникло, розформовано держава США, їх більше немає ", — зазначив опальний лідер нібито ліберальної партії.

Також Жириновський додав, що США давно треба було "згортати", але саме цим ніхто не зайнявся, все відбудеться саме собою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини