Зривала концерти: російська співачка оголосила про паузу у творчості

Тепер МакSим виступатиме тільки на корпоративах

Російська виконавиця МакSим, яка не провела декілька концертів з причини сильного сп'яніння, оголосила про паузу в кар'єрі та припиняє концерти.

Як інформує пропагандистський телеграм-канал Mash, співачка таки продовжуватиме співати на корпоративах, але, використовуючи фонограму. Причиною називають наслідки від лікування алкогольної залежності і складність з виступом наживо.

Тут додаю, що зараз гонорари співачки скоротились з 4,5 мільйонів рублів (близько 2 млн гривень) до 3 млн (1,2 млн гривень). Перелік умов, для виступу: суворі приватні заходи і ніякого живого виконання - бо стан виконавиці не дозволяє.

"Судячи з райдера, у гримерці все скромно: чай, соки, фруктова тарілочка. А роз'їзд по місту строго на машині представницького класу", - пишуть журналісти каналу.

При цьому, недавно артистка повідомила, що повернутись на сцену після лікування від залежності в неї не виходить, і виступи поки що на стопі.

Як інформує пропагандистське ЗМІ "Комсомольская правда", 18 березня співачка з'явилась на сцені з музикантами і почала співати наживо. "Точніше спробувала - голос звучав слабко, у ноти не потрапляла, рухалася повільно, як загальмована. Через 20 хвилин частина глядачів почала залишати концерт, через 30 хвилин Марина (справжнє ім'я співачки - авт.) пішла зі сцени", - написали журналісти.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що п'яна російська співачка впала прямо на сцені. Опальна виконавиця Анна Сєдокова, що народилась в місті Київ, проте залишила батьківщину і виступає на боці ворога, зробила себе посміховиськом в соціальних мережах. Вся причина у відео, де відзнято нетверезий конфуз співачки.