Головна Новини Світ Росія Журналісти розшукали третю дочку Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Журналісти розшукали третю дочку Путіна

Сім'я Кривоногов володіє майном і активами на суму близько 7,76 мільярда рублів. Крім того, Світлана є співвласницею розташованого на півночі Ленінградської області гірськолижного курорту

25 листопада 2020, 17:48
Поділіться публікацією:








Одне з російських інтернет-видань провело журналістське розслідування особистих відносин нинішнього президента Росії з якоюсь мешканкою Петербурга Світлані Кривоногих.

Журналісти розшукали третю дочку Путіна

За словами представників ЗМІ, відомо, що жінка зі звичайної сім'ї закінчила у 2000 році факультет міжнародних економічних відносин одного з ВНЗ міста. З цього моменту фінансове становище сім'ї різко поліпшилося. Водночас за інформацією людей, наближених до сім'ї Кривоногих, саме після закінчення Університету у Світлани Кривоногих зав'язалися стосунки з Володимиром Путіним, які тривали 10 років. У 2003 році у жінки народилася дочка Єлизавета. За даними видання, дівчинка виховується під іншим прізвищем, в метриці в графі "Батько" стоїть прочерк, та по батькові вказано — Володимирівна.

Судячи зі знімків, які є в наявності у видавництва-автора публікації, дівчинка має величезну зовнішню схожість з Володимиром Володимировичем. Припущення журналістів підтвердив професор Хассан Угайл — директор центру візуального аналізу університету Бредфорду в Великобританії. Проведений ним комп'ютерний аналіз показав, що схожість Путіна та молодшої Кривоногих становить 70,44%.



Раніше "Коментарі" писали про те, що засоби масової інформації підозрюють, що Володимир Путін захворів на коронавірус.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини