Дівчина-пастор покинула церкву і має намір брати участь в конкурсі сідниць

Андресса Урак вже брала участь в цьому конкурсі у 2012 році

У Бразилії пастор Андресса Урак пішла з церкви заради участі в конкурсі Miss BumBum, де вибирають найкрасивіші у світі сідниці. Про це пише Daily Star.

Урак вже брала участь в цьому конкурсі у 2012 році, будучи відомою телеведучою і моделлю. Тоді вона зайняла друге місце, а потім вирішила кардинально змінити життя. Шість років вона служила в євангельської церкви. Тепер її мета - перемога в конкурсі.

У липні 2021 Андресса повернеться в Miss BumBum. Конкурс пройде в місті Сан-Паулу. Дівчина налаштована серйозно: вона вже витратила на пластику сідниць 50 тисяч доларів. Тому навіть у разі виграшу вона все одно залишається в мінусі - за перше місце виплачують близько 9 тисяч доларів (50 тисяч бразильських реалів). Але Урак говорить, що гроші для неї не головне: перемога дозволить їй розповісти багатьом бразильцям про свою церкву і звернутися із закликом до багатьох співгромадян також змінити своє життя.



Нагадаємо, в Австралії збираються влаштувати конкурс краси "Міс Гітлер 2020", боротьбу проти якого вже почали представники єврейської громади. Про це повідомляє ряд австралійських ЗМІ. Відомо, що захід має відбутися наприкінці серпня або на початку вересня в інтернеті. А його конкурсантки будуть не дефілювати, а показувати свої фото на нацистську тематику, а також повинні пояснити, чому вони люблять Третій Рейх Адольфа Гітлера.

Раніше організатори намагалися влаштувати конкурс "Міс Гітлер" двічі, проте обидві спроби провалилися завдяки запитам Ізраїлю. Цього разу обурені ідеєю такого заходу люди вже подали запит на хостинг GoDaddy.com, щоб і зовсім прибрати домен цього конкурсу. Підставою є те, що в правилах користування хостингом заборонено розпалювання ненависті.